Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η διεθνής εγκληματική των κοθωνιών


Άρχισε να βομβαρδίζει τη Λιβύη, η διεθνής εγκληματική συμμορία των κοθωνιών, που κυβερνά τον κόσμο. Ο μέχρι προχτές σύμμαχός τους Καντάφι, τώρα τους βρώμισε. Πρωί - πρωί, πάλι ο ανατριχιαστικός ήχος των σειρήνων, των αεροπλάνων, των βομβαρδισμών και των αποκρουστικών αναλυτών της τηλεόρασης. Όπως στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Πρωτοστάτες τώρα τα δυο κομπλεξικά κωλόπαιδα Σαρκοζί και Κάμερον. Και ο Νομπελίστας ειρήνης Ομπάμα. Τους το ξεπληρώνει το Νόμπελ. Καλά, για τις δικές μας φιλιππινέζες δε μιλώ (Ζητώ συγνώμην από τις φιλιππινέζες, που είναι αξιοπρεπείς εργαζόμενες). Κανείς δεν περίμενε τίποτα άλλο, προπάντων τώρα που έχουν κωλοσφιξούρα. Ασιχτίρ μπάσταρδοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι καλα τα διεθνη κωλοπαιδα να εχουν συμφεροντα απο το πετρελαιο της Λυβιης, τα ντοπια τι συμφερονα εχουν?
Απο τη μια μας λενε οτι δεν υπαρχουν χρηματα για τη θερμανση των σχολειων,και απο την αλλη χρηματα για να στελνουμε πολεμικο υλικο στη Λυβιη υπαρχουν. Ρε μπας και ειμαι αγεωγραφητος και δεν ξερω οτι τα συνορα της Ελλαδας φτανουν μεχρι τη Λυβιη?? γιατι οπως εξελισετε η κατασταση βλεπω να γινετε καθημερρινοτητα το φαινομενο Παγκαλου με Κερατεα.

Σταύρος Τραγάρας είπε...

Τσόγλανοι. Μάλλον τσογλανάκια. Σου δίνει την ενύπωση ηγέτη, αυτή η μαϊμού ο Σαρκοζί, ή ο άλλος πουστογιαπάκος ο Κάμερον; Αποφασίζουν το θάνατο μέσα από τα χασκόγελα ευαρέσκειας. Δειλά ανθρωπάρια. Ήθελα να ήξερα τι θα έκαναν αν βομβάρδιζαν αυτούς, αν ένα παιδί τους σκοτωνόταν από μια βόμβα. Θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον Καντάφι. Με τον οποίον φωτογραφίζονταν και έκαναν συμφωνίες μέχρι προχτές. Αμ κι αυτός ο Ομπάμα; Κρίμα στο χρώμα του. Τις δικές μας τις ...τσούτσες δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε καν. Από πάντα ήταν ασπόνδυλοι, τώρα που ζορίζονται δίνουν και κώλο. Τουλάχιστον έχει κοπεί ο τουπές τους. Σαν μαραμένοι είναι. Ξέρουν ότι ο κόσμος τους έφτυσε. Αααα! Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω πιο ...λόγιο λεξιλόγιο; Μπορώ, αλλά μου αρέσει να τους βρίζω. Ουστ βρωμιάρηδες μπάσταρδοι.